Van az úgy, hogy hiába szeretnénk együtt lenni szerettünkkel vagy kedvesünkkel, elszólít minket más irányú elfoglaltság és nem tudjuk a jeles eseményeket, egy születésnapot, évfordulót együtt megünnepelni.

Míg korábban ez gondot okozott, és nem sok alternatíva merült fel ennek orvoslására, addig mára az online rendelések elterjedésével már virágot is küldhetünk rokonainknak, barátainknak.

Virágok mellé ajándékcsomagok

Amikor messziről szeretné valaki jelezni, hogy gondol a másikra, előfordul, hogy valamilyen meglepetéssel is szeretne kedveskedni neki. Ezért is nagy jelentőségű A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat tevékenysége, mert a virágküldésen túl több száz különböző módon összeállított ajándékcsomagokból is válogathatnak azok, akik a virág mellé mást is szánnak.

Az ajándékcsomagok alkalmak szerint kategorizáltak, és külön a hölgyeknek, uraknak is találunk kompozíciókat. A prémium kézműves termékeket tartalmazó csomagok mind egyediek és már a nevük is utal sok esetben a tartalmukra. Ha pedig saját igény merül fel, akkor sincs gond, a webáruház nyitott minden speciális ötlet megvalósítására, egyedi csomagok összeállítására.

A virágcsokor mindenekelőtt

Virágot kapni mindenki szeret, és már egy szál rózsa, gerbera vagy írisz is mosolyt csal az ünnepelt arcára, hát még ha egy virágcsokorral érkezik a futár. Élő virággal mindig nagyobb örömet szerzünk a másiknak, még ha csak vágott virágról van is szó. Ha pedig cserepes virágot tudunk küldeni, azzal hónapokon át az ünnepelt emlékezetébe tudjuk idézni a jeles alkalmat.

Akkor sincs gond, ha nem ismerjük a másik ízlését a virágok terén, ugyanis A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat segít kiválasztani az alkalomhoz és az ünnepelt személyiségéhez illő virágcsokrot. Minden típusú és színű virágnak megvan a maga üzenete, hangulata, bár sokan nincsenek ezzel tisztában. A virágküldés eredetileg Amerikából indult, de mára már hazánkban is egyre népszerűbb, ezzel párhuzamosan nő a virágfajták megismerésre való igény is.

Születésnap a leggyakoribb

Ha máskor nem is, de születésnap alkalmával mindenki szokott egy-egy szál vagy egy komplett virágcsokrot kapni. A különböző színekben pompázó, illatos körcsokrok nagyon közkedveltek erre az alkalomra. Jó, ha tudjuk az illető kedvenc színét és virágját, de a megajándékozott életkorától és nemétől függően is választhatunk a pazar kínálatból. A virágcsokrok elnevezése is utalhat az alkalomra, érdemes ezek alapján is böngészni.

Nagyon személyes és megható, ha valaki saját kezűleg írt üzenetet is küld a másiknak, de ha erre nincs lehetőség, a webáruházban mód van névre szóló kísérőkártyák mellékelésére is. Napjainkban egyre divatosabbak a virágboxok, virágkosarak, amelyek napokon át megőrzik frissességüket és asztali díszként is megállják helyüket, vagy polcra, komódra is helyezhetők. Ezekbe a dobozokba valamilyen kisebb apróság, egy csoki, bonbon is helyezhető, ha valamivel ki szeretnénk egészíteni a meglepetést.