Minden alkalom különlegesnek mondható, amit azzá teszünk. Legyen szó akár egy kerek szülinapról vagy akár egy átlagos hétköznapról. Persze elsősorban mindenki a neves alkalmakkal törődik jobban, de egy romantikus vacsorát is fel lehet dobni jövő héten, szerda este.

Igazából nem is az alkalom kell, hogy fontos legyen, hanem a személy, akivel eltöltjük azt a napot. Így joggal mondhatjuk, hogy minden pillanat megérdemli a maga különleges ajándékát. De mitől is lesz egy ajándék különleges?

Ezt a témát jártuk körbe, mert a mai technológiával egy kicsit több lehetőségünk van, mint akár egy évtizeddel ezelőtt. Tartson velünk, és mutatunk egy nagyon egyedi ajándékötletet, amit szinte bármilyen alkalomra választhat. Ehhez a myprintpix.hu gravírozott termékei között érdemes szétnézni!

Elcsépelt ajándék a gravírozott pohár?

Volt az az időszak, amikor csípőből rávágtuk volna, hogy egy gravírozott emléktárgy a lehető legsablonosabb megoldások egyike. Ma viszont a technológia már itt is mellénk állt. Olyan megoldásokkal rukkol elő, ami tetszeni fog önnek is.

Ha már pohár… Szeretnénk emlékeztetni, hogy nem csak akkor érdemes ezen gondolkodni, amikor esküvőre készülünk, vagy a hatodik X-re. Ajándékozhatunk gyermekünknek is egy gravírozott poharat. Garantáltan vigyázni fog rá a legnagyobb “pohártörő” is.

A mai technológiai trükkökkel már nem csak a legközelebbi gravírozót látogathatjuk meg ezzel az ötlettel. Már egyszerűen otthon, a fotel kényelméből megrendelhetjük, akár vasárnap hajnali kettőkor is. A legszebb pedig az, hogy nem szab határt a képzeletünknek a gravírozó kézügyessége és tapasztalata sem.

Ennél kényelmesebb és interaktívabb megoldás nincs

Az “okos dolgok” világában már nincs olyan, hogy lehetetlen, csak olyan, amire még nem merült fel igény. Mindenesetre vannak jobbnál jobb megoldások, ha valaki egy poharat szeretne gravíroztatni.

A myprintpix.hu oldalán például lehetőség van arra, hogy saját maga szerkessze meg a kívánt mintát a kívánt pohárra. Mindezt úgy, hogy szinte élőben meg is tekintheti a végeredményt. Nem kell odaképzelni a majdan elkészülő mintát és szöveget, hanem látni fogja, hogy valóban hogyan fog az kinézni.

Ez azért nem egy utolsó szempont ahhoz képest, ami régen volt. Szóltak, hogy mehet a megrendelt pohárért, mert kész van – és csak akkor döbbent rá, hogy a minta külön és a szöveg külön, nem olyan hatást kelt együtt, mint azt elképzelte.

Okos megoldás a hibákra

Az a legszebb a technológiai vívmányokban, hogy azokra is gondoltak, akik mindenre nem gondolnak. A poharakon adott hellyel lehet gazdálkodni, a gravírozó berendezés kapacitásának megfelelően.

Így ha kiszalad a margón kívülre a minta, akkor sincs baj, ha mi nem vesszük észre, mert az alkalmazás erre ügyel. Figyelmeztet ugyanis, ha valami nem stimmel a mintával. Ilyen esetekben még könnyedén lehet korrigálni a dolgokat.

Nem csoda hát, ha imádjuk a technikai lehetőségeket, mert az emberi mulasztásra is figyel anélkül, hogy csúnyán nézne ránk. Legközelebb, ha ajándékot keres, akkor gondoljon a gravírozott poharakra is.