Új fürdőszoba kialakítását tervezed vagy a meglévő felújítását, modernizálását, és stílusos, időtálló, eleganciát sugárzó berendezéseket keresel? Számtalan gyártó kínál ma már különféle szanitereket, bútorokat, de ha innovatív, dizájnos és tartós megoldásokat keresel, a Roca lesz a te választásod!

A fürdőszobák kialakításánál számos szempontot kell mérlegelni, nagy hangsúlyt kell fektetni a funkcionalitásra, az esztétikára és a strapabíró anyagokra, hiszen évtizedekre választunk. Éppen ezért nem érdemes spórolni rajta, javasoljuk, hogy megbízható, nagynevű márka időtálló termékeit építsd be, így hosszú távon is elégedett leszel. Törekedj harmóniára, válassz komplett öszeállításokat és fürdőszoba bútorokat a Zuhanykabin.hu webáruházból! Ismered meg az iparágvezető spanyol Roca termékeit!

Az öntöttvas radiátoroktól a fürdőszobai megoldásokig

Az 1917-ben Barcelonában alapított Roca kezdetben öntöttvas radiátorokat gyártott, majd áttért a szaniterek és más fürdőszobai termékek fejlesztésére és gyártására, és mára a világ 135 országában van jelen. Sikerének titka, hogy elkötelezett az innováció, a formatervezés és a környezetbarát technológiák iránt, továbbá védjegye a kiváló minőség.

A Roca változatos termékcsaládokat kínál, amely a stílusok széles skálájához illeszkedik, így ha új fürdő kialakítását vagy a meglévő felújítását tervezed, mind a modern, mind a hagyományos ízléshez számos inspirációt találsz. 

De akár a kortárs, a merész, a hagyományos vagy az elegáns dizájn mellett teszed le a voksodat, a Roca valamennyi terméke lenyűgöző, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készül, hatékony, tartós és kifinomult kidolgozású.

Minőség és design

Amikor új fürdőszobába fektetsz, a minőség kulcsfontosságú, ezért érdemes a Roca termékeit választani, legyen szó fürdőkáról, WC-ről, mosdókról és fürdőszobai szekrényekről, csaptelepekről, biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig gyönyörködhetsz bennük.

Az egységes stílus megteremtése érdekében érdemes ugyanazon gyártó azonos termékcsaládjába tartozó termékeit választani a szaniterektől a csaptelepeken át az egyéb berendezésekig, hiszen azok tökéletesen illenek egymáshoz. 

Kompromisszummentes megoldások mindenkinek

A teljes fürdőszobai megoldások garantálják az egységes megjelenést, ráadásul minden árkategóriában elérhetőek. Valamennyi fürdőszobamérethez és elrendezéshez találhatunk megfelelőeket, ezért is választják magánszemélyek és nívós szállodák is a Roca különböző kollekcióit. 

A legmagasabb színvonalon gyártott fürdőszobabútorok és szaniterek széles választéka nemcsak funkcionalitást kínál, de megfelel a különböző ízléseknek és igényeknek is.

Ne köss kompromisszumot a funkcionalitás, a komfort és a minőség rovására, hiszen a fürdőszoba az otthonok leggyakrabban használt helyisége, az a menedék, ahonnan a napunk indul és ahol végződik, és amely nyugalmat biztosít a rohanó hétköznapokon. Rendezd be praktikusan, elegáns, innovatív és dizájnos elemekkel, hogy tökéletes legyen!