Ma már nemigen van fiatal, aki ne tudna megnevezni legalább egy sikeres streetwear brandet. Az egyediség, a megszokott elleni lázadás mozgalma villámgyorsan hódította meg a világot és persze a fiatalabb korosztály szívét. A brandnél mindig törekszenek arra, hogy újat mutassanak, hiszen ahogy a világ változik és gyorsul, úgy a trendek kapcsán is elvárjuk a fejlődést.

Az alábbi cikkben egy olyan márkát mutatunk be, amely az utóbbi négy évben mindent megtett azért, hogy sikerre vigyék. Spoiler alert: sikerült nekik!

Hirdetések és TikTok nélküli népszerűség

A legtöbb gyártó már a piacra lépés előtt igénybe veszi a hirdetések és a TikTok segítségét. Influencerekkel kollaborálnak és olyan hirdetéseket tesznek közzé, amik azonnal betalálnak az adott korosztálynál.

A True to Sole Hellstar streetwear márkája azonban sokkal több, mint egy szimpla pólófelirat. A brandet az egyediség és a megszokottság elleni lázadás mozgalma vitte sikerre. Villámgyorsan meghódították ezt a területet, pedig nem a legjobbkor indultak. 2020-ban a koronavírus miatti korlátozások közepén született meg az ötlet Los Angelesben, hogy szükség lenne egy újabb márkára, ami más, mint a többi. Ezen a piacon ezt igencsak nagyra értékelik.

Sean “Seanie” Holland alapító és grafikai tervező fejéből pattant ki az ötlet, hogy a Hellstarral sikerre viheti. Itt az egyediségre, valamint a minőségre került a hangsúly, amiből a brand cseppet sem enged.

Pár év alatt berobbantak

Talán nem véletlen, hogy a népszerűség megszerzéséhez alig egy-két évre volt szükség. Az újdonságokra fogékony fiatalok körében először kizárólag az USA-ban, majd az egész világon elérhetővé váltak a termékek. Ehhez pedig – ahogy korábban már említettük – se TikTokot, se hirdetéseket nem használtak.

Természetesen sokat segített mindebben, hogy a Hellstar hosszú ujjú felsőket és pólókat olyan hírességek viselték, mint Central Cee vagy éppen Young Thug. Sokszor Post Malone, valamint Metro Boomin is ezeket a darabokat választotta, nem beszélve a híres NFL-sztárokról, akik ruhatárában azóta is megtalálhatóak a Hellstar felsők.

Mi jellemzi a Hellstar hosszú ujjú pólókat?

A ruhákat hatalmas, a punk és a rock stílus által inspirált, színes feliratokkal és grafikákkal tűzdelték tele, ezáltal azonnal felismerhetőek. Messziről látszik, garantáltan vonzzák a tekinteteket. Seanie több interjúban megjegyezte, hogy tudja, az élet sokszor maga a földi pokol, mégis kell egy kis ragyogás. Ezért lett Hellstar a márka neve, egy olyan ragyogó csillag, ami még a pokolban is kitűnik.

A felsőkön található különleges mintákat mindenki imádja, érdemes őket beszerezni például a True to Sole budapesti vagy bukaresti üzletében, esetleg a webáruházukban. Itt kizárólag eredeti darabokat találhatunk, amelyek mindegyike eredetiségvizsgálaton ment át, kikerülve ezzel a hamisitványok vásárlásának lehetőségét.