Minden vállalkozás számára létfontosságú egy olyan szoftver használata, amely által egy helyen megtaláljuk az összes fontos ügyféladatot, ugyanakkor a folyamatok is hatékonyan nyomon követhetők. Egyedül így valósulhat meg az átláthatóság, és ezzel összhangban jóval eredményesebbek is lehetünk. 

Egy kiváló crm system, mint amilyen a Pipedrive, széles körű integrációs lehetőséget kínál, így akár kisvállalkozásban lenne rá igény, akár közepes vagy nagyvállalati környezetben szeretnénk beépíteni a mindennapokba, egyaránt megállja a helyét.

Ismerd meg az előnyeit!

Az már eleve pozitív jelzésértékkel bír, hogy több mint százezer cég választotta és aktívan használja a Pipedrive-ot. Legfőképp amiatt döntenek mellette oly sokan, mivel kiterjedt integrációs lehetőséget biztosít, illetve fontos kiemelnünk azt is, hogy saját applikációs piactérrel rendelkezik. Az elismert Salesforce és Hubspot rendszerrel is felveszi a versenyt, ami pedig külön előny, hogy jóval költséghatékonyabb módon.

Legyen szó G-Suite-alapú környezetről vagy Microsoft rendszerre épülőről, a Pipedrive minden esetben kiváló választásnak bizonyul. Gyakori probléma a vállalkozók életében, hogy egy hazai CRM system nem képes teljesíteni a várt szintet, ilyenkor feltétlenül számításba kell vennünk a fent említett lehetőséget, amely kompatibilis a marketing automatizációs rendszerrekkel, szinte nem létezik olyan üzleti megoldás, amely ne lehetne kivitelezhető általa.

Fókuszban az eredményesség és az átláthatóság

Mivel egy kiváló CRM system rengetegféle módon képes megtámogatni a vállalkozásunkat, azaz segíteni a mindennapi részfolyamatokban, érdemes szót ejtenünk azokról a területekről, amelyeken nagyszerűen kiaknázhatók az erősségei.

Az ügyfélkapcsolatok mostantól átláthatóan, hatékonyan menedzselhetők, ugyanakkor a leadgenerálás során is jó szolgálatot tesz. Tekinthetünk rá úgy, mint egy dinamikus contact centerre, amely egyszerre tartalmazza az összes fontos ügyféladatot, de közben a részfolyamatok is nagyon jól átláthatók és nyomon követhetők. Hiszen jöjjenek bárhonnan is az érdeklődők, a Pipedrive tudni fog róla és beemeli az adatbázisba.

Feltehetnéd a kérdést, hogy miért fontos mindez? De bizonyára tisztában vagy vele, hiszen az egyik legégetőbb probléma oldható meg a szoftver segítségével, mégpedig az időhiány. Ugyanis általa nemcsak hatékonyabbak lehetünk, és gyorsabban menedzselhetők a folyamatok, de rengeteg feladat automatizálható, ami szintén segít az időspórolásban. Vállalkozóként pedig egyáltalán nem mindegy, hogy mire szánjunk azt a fennmaradó néhány szabad órát.

Az ügyfélélmény javítása kulcsfontosságú

A szoftver által sokkal jobb ügyfélélményt biztosíthatunk, ami természetesen együtt jár azzal, hogy növekszik az elköteleződésük mértéke. Végső soron nap mint nap a vásárlóink, ügyfeleink elégedettsége érdekében teszünk, hiszen értéket adni, bizalmat építeni, elismert vállalkozóvá válni, egyedül így lehetséges. Ez a szoftver pedig a legjobb eszköz lehet erre.