Könnyű dolgunk van, ha hozzánk közel álló, különleges személyeknek keresünk meglepetést, hiszen ismerjük a gondolatait, ízlését, így inkább az okozhat gondot, hogy a rengeteg ötletet leszűkítsük. 

Más a helyzet azonban akkor, ha kevésbé ismerjük az illetőt, azonban családi, baráti vagy üzleti kapcsolatainkban különleges szerepet tölt be, és ezt az ajándékozás során is érvényre szeretnénk juttatni. Ez esetben az egyszerű, szinte minden alkalomra bevethető ajándékcsomagok kevésnek bizonyulhatnak, fel kell, hogy dobjuk valamilyen páratlan összetevővel. Mik lehetnek ilyenek, ha gourmet finomságokat adunk? Mire figyeljünk? Cikkünkben ennek jártunk utána, tarts velünk!

Különlegességek minden alkalomra

Bármilyen apropóra is keresünk méltó meglepetést egy kivételes személynek, üzleti partnernek, a prémiumminőség alap. A Bellio nőnapi ajándékcsomagjai nívós finomságokat tartalmaznak hölgyek számára, így nemcsak március 8-ra, hanem bármilyen alkalomra adhatók. 

Persze az exkluzív meglepetések iránt karácsony környékén van a legnagyobb kereslet, hiszen ez az az ünnep, amelyet szinte mindenki ünnepel, és ma már az üzleti életben is bevett szokás ajándékot adni a munkatársaknak, üzletfeleknek. De a különböző személyes és céges jubileumok alkalmával is keresettek a nem mindennapi összeállítások.

Az ajándékcsomag ideális meglepetés lehet

Ha jól ismerjük a másikat, azért, ha csak felületesen, akkor meg azért jó ötlet több termékből álló válogatást adni, hiszen a sokféle holminak mindenki örül. A hölgyek különösen szeretik, ha többféle csecsebecsét kapnak, amelyet hosszasan bontogathatnak. Számukra a külcsín hasonlóan fontos, mint a belbecs, adjuk meg a módját a csomagolásnak is, válasszunk az ajándék exkluzivitásához méltó papírburkolatot és ízléses masnikat. 

Ne feledkezzünk meg azonban különösen a céges meglepetések esetén az ajándék értékéről, hiszen sok vállalat szigorú protokollal rendelkezik ez ügyben. és a meglepetés erejét úgysem pénzben mérhetjük, sokkal inkább az számít, hogy eltaláljuk a másik ízlését, titkos vágyait. Teljes tanácstalanság esetén bevethetjük a gasztro ajándékcsomagokat, persze ügyelve arra, hogy a szokásosnál márkásabb finomságokat válogassunk bele. Pezsgők és más exkluzív italok, luxus tea- és kávéválogatások, csokoládék kerülhetnek még bele. 

Fejezd ki ajándékkal!

Honnan tudhatja a másik, hogy nagyra tartod, tiszteled, szereted, becsülöd? Az ajándék, illetve az átadás módja, körülményei mindent elmondanak. Már a csomagolás is tükrözi az odafigyelést, a gondosságot, ahogyan a tartalma is. Nem a ráfordított összeg, hanem az ajándékok minősége a mérvadó, így kisebb büdzsé mellett sem lehetetlen különlegességeket ajándékozni. 

A különleges alkalmakról jó előre értesülünk, így időben beszerezhetjük, és postára adhatjuk, vagy személyesen kézbesíthetjük a csomagokat, ugyanis nagy illetlenség késve átnyújtani. Pozitív üzenetet hordoz az is, ha kézzel írt üdvözlőkártyát mellékelünk hozzá még személyes átadás esetén is.