Statikus weblap generátor
platform

Ismerd meg a működését

A dotindot° SSG működési elve

A generátor a fejlesztők által elkészített PUG, HTML vagy PHP sablonokat dolgozza fel és tölti fel a CMS felületeken megadott tartalmakkal. Az előállított HTML állományok azonnal publikálhatóak Apache, Nginx vagy más egyszerű web kiszolgálóra.

Ismerd meg további erősségeit

A dotindot° SSG fő erősségei

Azokban a projektekben használjuk, ahol fontos a magas teljesítmény és biztonsági szint folyamatos fenntartása, a kissebb személyes honlapokontól egészen a nagyobb üzleti célú és márkaoldalakig.

Biztonság

Folyamatos és igen magas szintű védettség a legelterjedtebb támadási módszerekkel szemben.

Egyszerűség

Akár felhő, akár elosztott környezet hosztolja a lapokat, az architektúra komplexitása alacsony szinten tartható.

Sebesség

Kimagaslóan alacsony szerver-válaszidők és magas oldalbetöltési sebességek jellemzik.

Üzemeltetés

Üzemeltetőknek

Biztonságos, szerverkímélő hoszting

A publikus állományok egyszerűen és nagy fokú biztonságban tarthatóak. A statikus lapok egy jól menedzselhető, biztonságos csatornán (SSL) kerülnek publikálásra, így a látogatók nem találkoznak dinamikus oldalakkal, legfőképpen nem érik el a CMS szerver oldali moduljait.

A generátor a CMS felületeken megadott tartalmakból előállított HTML állományokat egy egyszerű web kiszolgálóra publikálja.

  • Apache
  • Nginx
  • Lighttpd
SEO

Oldaloptimalizálóknak

Google Speed Test 100%. Elérhető cél!

A rövid válaszidőknek a és jól terhelhető, statikus architektúrának köszönhetően igen magas oldalletöltési sebesség érhető el, amely tovább fokozható a beépített HTML és képtömörítéssel. Ezzel is hozzájárulva egy magas szintű keresőoptimalizálási szint eléréséhez.

Content management

Tartalomkezelőknek

Felhasználóbarát CMS rendszer

A beépített CMS felületekkel gyerekjáték csak a tartalomra fókuszálni. Akár kisebb, akár összetettebb tartalmi elemekről legyen szó, a platform a feleslegesen sokoldalú szerkesztőségi megoldások és formázások helyett, a vizuális megjelenés (style guide) egységes, de kellően testre szabható felhasználásra helyezi a hangsúlyt.

  • Időzíthető publikálás
  • Szerkesztői jogkör beállítások
  • Elronthatatlan sablonok
Development

Fejlesztőknek

Dinamikus sablonfejlesztés

Sablonkészítés HTML, Jade illetve PHP környezet támogatásával is, attól függően választhatsz, hogy melyik áll hozzád közelebb. Minimális megkötéssel maximálisan a tartalmi elemek struktúrájához igazíthatod szerkesztőségi funkciókat, a paraméterektől kezdve az elemek és az oldalak kapcsolódásáig.

MVCPHP5Symphony 2MySQL 5SilexJadeBootstrapStylusJavascriptSilexJQueryAngular1Doctrine 2NodejsSVGsaját CMSAtomic designe2e testing

A dotindot° SSG-t választották

Több száz weboldalt készítettünk már a dotindot° SSG segítségével a kisebb személyes honlapoktól egészen a nagyobb üzleti célú és márkaoldalakig.

Segíthetünk a projektedben?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk a sokszor nem egyszerű szempontok átlátásában
és a felmerült kérdéseid megválaszolásában.

Kóczé Péter

Software Engineer, CEO

hello@dotindot.hu