Fejlesztőket keresünk!

A helyzet egyszerű: adott az ügyfél, a projekt és az elhatározás, ugyanakkor a fejlesztési erőforrások végesek. Ezért keresünk a csapatunkba hozzánk hasonló szemléletű, új tagokat.

Kiindulásnak szeretnénk egy általános betekintést adni Neked arról, hogy mit is kínálhat számodra digitális műhelyünk. Fusd végig és ha felkeltettük az érdeklődésedet dobj egy levelet, a többit megbeszéljük személyesen.

Milyen feladatokat találok nálatok?

Többnyire partnereink egyedi, webes megoldásokat igénylő problémáin dolgozunk. Nézd meg az esettanulmányainkat!

Ezek a projektek sosem érnek véget az első élesítésüket követően, folyamatos iterációval fejlesztjük őket addig, ameddig erre megbízást kapunk. Ezért az első pillanatoktól kezdve a hatékony és fenntartható megoldásokra fókuszálunk. A hosszútávú együttműködésben hiszünk nem a "balatoni büfés" hozzáállásban.

 • Veled együtt tervezünk és közösen választjuk ki a megoldásokat és felhasználásra kerülő technológiákat.
 • A projektekben szakértőként várjuk a közreműködésedet, ami a kódoláson kívül olykor szaktanácsadói és támogatói feladatokkal is jár.
 • Nem kell önállóan egyeztetned az ügyfeleinkkel és nem várjuk el a projektek koordinálását sem Tőled. Ugyanakkor, ha szeretnél belefolyni ebbe is, akkor nálunk lesz rá módod.
 • Természetesen korszerű, optimalizált és tiszta kódokat várunk el Tőled.

Milyen ügyfélprojektjeitek vannak?

Az ügyfélkörünk viszonylag zárt, partnereink többségével már sok éve dolgozunk együtt. Hozzánk hasonlóan őket is a folyamatos megújulás, a profi és kreatív megoldások viszik előre, amiket mi szállítunk nekik.

Elsőként készítettünk Magyarországon responsive portált, hozzá tartozó responsive AD server megoldással (magyarkonyhaonline.hu), egyedi Timesheet rendszerünk már több, mint 10 éve jelenti az RSM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. (rsm.hu) vállalatirányítási rendszerének az alapját.

Nagyjából 80 hazai és nemzetközi ügyfelünk használja a felhő alapú, egyedi CMS rendszerünket, köztük a Búvár Világszövetség (cmas.org) és az IT-biztonsági piac világelitjében tartozó Balabit Kft. (balabit.com).

Jelenleg van két különleges projektünk is előkészítés alatt, de ezekről majd személyesen árulunk el további részleteket.

Milyen technológiával dolgoztok?

MVCPHP5Symphony 2 MySQL5SilexJade BootstrapStylus JavaScriptJQuery Angular1Doctrine 2 NodejsSVGsaját CMS Atomic designe2e testing

LinuxCapistranoAxure VagrantGitSVN JiraBitbucketFrontify

Senior vagy junior? Frontend vagy backend?

Mi olyan senior beállítottságú szakembereket keresünk, akik a fent említett technológiák legalább felében és legalább 2 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Az egyes fejlesztési területek annyira összemosódtak mára, hogy nem hiszünk az idejétmúlt besorolásokban.

Hányan vagytok jelenleg, kikkel dolgoznék együtt

A dotindot a kezdetektől fogva egy kis stúdióként indult és a természetes növekedés mellett ezt továbbra is szeretnénk fenntartani. A csapatot olyan hasonló élet- és munkaszemlélettel rendelkező emberek alkotják, akik szeretik amit csinálnak, szeretnek értéket teremtő feladatokkal foglalkozni, de mellette tiszteletben tartják egymás szabadidejét is.

Jelenleg 10 fő dolgozik a projekteken, de az RSM pénzügyi halózat tagjaként egy ennél jóval nagyobb szervezet áll mögöttünk. Napi szinten a fejlesztő kollégákkal, a projektek koordinátorával, UI, brand és UX szakértőinkkel fogsz kapcsolatban állni. Nálunk az adott projekt minden folyamatában elmondhatod a véleményed és ezt el is várjuk Tőled.

Biztos, hogy engem kerestek?

Egyáltalán nem biztos. Vannak bizonyos dolog amiknek teljesülnie kell ahhoz, hogy megtaláld nálunk a számításaidat. Ha az alábbiak közül valamelyik kritérium távol áll tőled, vélhetően Neked sem a dotindot a megfelelő hely:

 • szeretsz elmerülni egy adott szakterületben, de széles az érdeklődésed skálája
 • élvezed a kísérletezést, új technológiák és megoldások kipróbálását
 • nagy szervezetek helyett előnyben részesíted a kisebb önálló csapatokat
 • rendszeresen fejleszted magad és szívesen osztod meg másokkal is ezt
 • számodra is fontosabb a hatékonyság, mint a kapkodás
 • motivál az önálló munka
 • szeretsz együtt gondolkodni és dolgozni másokkal, akár a szakterületeden kívül is
 • magadénak érzel minden projektet, melyben részt veszel
 • tudod mi az a flow

Miért csatlakozzak, mit nyújtotok cserébe?

 • Rugalmas munkaidőt, mobilis fejlesztőkörnyezetet, homeoffice lehetőséget és az ezzel járó bizalmat
 • Hosszú távú munka- és fejlődési lehetőséget, teret a saját elképzeléseid megosztására és megvalósítására
 • Fiatalos, baráti légkört
 • Kerékpárbarát, korszerű irodát a Váci utcában a Fővám térnél (nézd meg az irodánkat)
 • Minimális és hatékony adminisztrációt a munkafolyamatokban
 • Stabil, rendszeres havi jövedelmet

Érdekel,
egyeztessünk időpontot!
A jelentkezésben add meg a legfontosabb referenciádat is,
hogy felkészülhessünk mi is Rád! Köszönjük.